Gerechten van op onze grillplaat

Van de Plancha!

Delimiter

Bij Baraque geen frituur snacks, maar wel volwaardige frituur gerechten. Enkel onze frietjes, kibbelings en falafels worden in frietvet gebakken, al de rest komt ofwel van onze stoof, ofwel van onze grill plaat. Zo brengen we verantwoord lekker eten op tafel, en dit elke dag opnieuw!

Ribbetjes

Delimiter

Belgen weten van jongs af aan te genieten van de eenvoudige dingen des leven. Zo komen goeie herinneringen van vroeger bij ieder ons naar boven tijdens het met de vingers verorberen van een lekker stukje vlees. Magische barbecues of epische avonden rond een kampvuur toen we jong waren, zo simpel was dat! Als ode aan die smakelijke nostalgie serveren we de Baraque ribbetjes, tot fingerfood herleide ribbetjes, vakkundig afgelakt en rijkelijk bestrooid met lente-uitjes, gegrilde sesamzaadjes en verse koriander.

Half haantje

Delimiter

Een lekker gebakken kippetje kan en mag als echt Baraque Friture gerecht niet ontbreken. Onze kippetjes worden gevlinderd op onze grillplaat afgebakken. Deze sappige haantjes werken we af met een lekkere currydressing van het huis, koriander en een wedge van limoen.

Bekijk de hele kaart

Welkom in onze Baraque Friture, maar vergis je niet…
« ceci n’est pas une friture! »

Op zoek naar iets lekkers?

Ontdek onze menu

Delimiter