Ons gefrituurd aanbod

Lekker voor jou gefrituurd!

Delimiter

Bij Baraque worden enkel onze frietjes, kibbeling en falafel in frietvet gebakken.

Verse frietjes

Delimiter

In onze Baraque bakken we frietjes van 12 mm dik, lekker goudgeel. Ietsje dikker dan normaal, maar juist daardoor lekker smeuïg en krokant. We dienen ze op in drie verschillende smakelijke puntzakken: groot, groter en grootst.

Crispy Chicken Nuggets

Delimiter

Niks doeltreffender dan homemade chicken nuggets om het aperitief moment correct mee af te trappen. Onze nuggets paneren we in een mix van ei, bloem, kruiden en panko lekker dik broodkruim. Deze krokante korst zorgt voor een knapperige bite die je doet verlangen naar meer. Ideaal in combinatie met onze lekkere currymayonaisse. Bestellen maar!

Kibbeling

Delimiter

Door een unieke samenwerking met de bekendste vis-foodtruck van België, zetten we graag een lekkere, volgens een Jean-sur-Mer geheim huisrecept, portie kibbeling op onze kaart. De verse vis wordt in een uniek deegbeslag afgebakken en opgediend met een frisse heerlijke salade van rode kool, jonge spinazie, worteltjes, en mesclun en uiteraard vergezeld van onze heerlijke huis tartaar!

Homemade Falafel

Delimiter

Made with love! Wij zorgen voor een echt “Happy Vegetarian”-recept. Laat je verleiden door deze lekkere gefrituurde kikkererwtenballetjes, met een mediterraans slaatje en een milde look/yoghurt-dressing erbij. 

Bekijk de hele kaart

Welkom in onze Baraque Friture, maar vergis je niet…
« ceci n’est pas une friture! »

Op zoek naar iets lekkers?

Ontdek onze menu

Delimiter